Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Wellness

Cikkek

Levendula testnek és léleknek

A levendula a földközi-tengeri országokból érkezett hidegebb tájainkra. Előkelő hölgyek már az ókori Görögországban és Rómában levendulakivonatot használtak testápolásra. Testükre kenték, szappanjaikat és fürdővizüket illatosították vele. Tagjaik fáradtságát és az ízületi merevséget áztatták ki levendulás fürdőben. Erős, friss illata miatt mindmáig a szappanok, kozmetikumok, testápolószerek, masszázsolajok, parfümök és testpermetek kedvenc alkotórésze. Enyhe, kíméletes hatása miatt nyugodtan alkalmazható gyermekeknél is.

 
2010.03.30 | | Menüpont: Wellness

Aromaterápiás lábápolás

Az aromaterápia remek kiegészítője a mindennapi, megfelelő lábápolásnak. Akár valamilyen lábproblémánk van, vagy egyszerűen csak fel akarjuk frissíteni fáradt lábainkat, bátran éljünk az aromaterápia adta lehetőségekkel. Benőtt köröm, tyúkszem, bőrkeményedés, lábdagadás sokunk mindennapjait megkeseríti. Az illóolajok segítségével több problémát otthon, mi magunk is sikerrel kezelhetünk. A legtöbb megvásárolt illóolajat más testterületen, egyéb célokra is felhasználhatjuk, tehát érdemes körülnézni az illóolajok választékában.

 
2010.03.30 | | Menüpont: Wellness

Pezsgőfürdő a lábnak

A lábpezsgőfürdő a fáradt, igénybevett láb frissítője, a korszerű lábápolás hasznos, és kellemes kiegészítője. A szépség és egészség fontos részlete a láb ápoltsága is. A készülék egyre több otthonban megtalálható, hiszen könnyen be tudjuk szerezni, és az ára is sokak számára elérhetővé teszi. További előnyei, hogy az egész család tudja használni, kis helyen elfér, és elég csak "előkapni", amikor szükségünk van rá.

 
2010.03.30 | | Menüpont: Wellness

A férfiak kényeztetése

Gyakran előfordul, hogy csak egy kis kényeztetésre van szükségünk ahhoz, hogy más színben lássuk a világot. Az állandó stressz, a rohanás, a gondok mellett bizony mindenkinek jólesik az ellazulás. Biztos sokszor voltunk már úgy, hogy párunkat kértük meg egy jóleső masszírozásra, vagy akár egy csésze finom tea elkészítésére.

 
2010.03.30 | | Menüpont: Wellness