Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Regen TriPolar RF technológiás testkezelés

2010.03.30

A Regen TriPolar RF (Radio Frequency) technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a narancsbőr (cellulit) kezelésében, a test formázásában, és a különböző testrészek szépítésében, feszesítésében. A Regen az első készülék a világon, amely TriPolar RF-át használ. Az új készülék Pollogen Ltd. fejlesztése, amely maximálisra fokozza a rádiófrekvenciás kezelések előnyeit, miközben a régebbi RF technológiák hátrányait teljesen kiküszöböli.

A TriPolar technológia használata egyszerű, biztonságos, ugyanakkor rendkívül hatékony és erőteljes - annyira hatásos, hogy az eredmény már az első kezelés után jól látható. A gyorsabb eredmények a speciálisan összpontosított energiának köszönhetők.

Hogyan működik a TriPolar Technology?
A Regen készülék TriPolar elektródákat használ arra, hogy magas frekvenciát juttasson a bőrre, és bőr alatti mélyebb rétegekbe. A kezelő applikátor a monopoláris és bipoláris rádiófrekvencia hatásait ötvözi. A kezelés lényege, hogy a változó frekvencia célzottan, és egyszerre kezeli a felületi, és a mélyebben található zsírrétegeket. Az egyedülálló TriPolar konfiguráció, és a hozzá társuló vezérlőszoftver teszi lehetővé teszi a pontos irányítást a bőr különböző mélységeibe. Ennek köszönhetően a TriPolar Technology a leghatékonyabb működéssel bír.

TriPolar RF technológiás testkezelés előnyei:
- Pontosan oda fókuszál, ahova szükséges, ezáltal sokkal kisebb energiát igényel, mint a korábbi RF technológiák. Ennek köszönhető, hogy a kezelés teljesen fájdalommentes!
- Az alkalmazott technológia finom algoritmusokat használ a kezelőelektródák vezérléséhez. Változtatja az áramot és a polaritást, és az ily módon elért változó energia fókuszál a különböző zsírrétegekre.
- A konfiguráció és a kifinomult vezérlő algoritmusok megszűntetik a bőr és a kezelőfej hűtésének szükségességét is, ami hatékonyabb és rövidebb kezelést eredményez.
- Az energiát szelektíven irányítja a szövetekre, így jobb és gyorsabb eredményt hoz, aminek következménye, hogy kevesebb kezelésre lesz szükség.
- A technológia minden bőrtípusra és bőrszínre alkalmazható.

Narancsbőr, egy helyi probléma
Sajnos a 18 év fölötti nők jelentős részénél megtalálható a narancsbőr (cellulit) kisebb-nagyobb fokozata, mely főleg a combokon, a fenéken, a hason és felkaron jelentkezik. A narancsbőr nem kíméli a soványakat sem, akiknek a fogyókúra, vagy sok egyéb kezelési mód nem jelent megoldást erre a problémára. Ez esetben mindenképpen speciális, célzott kezelésekre van szükség.

Hatásos alakformálás
Köztudott, hogy azokkal a testkezelési módokkal érhetjük el a legesztétikusabb eredményt, amelyekkel a zsírszövetcsökkentést célzottan végezzük. A TriPolar RF technológiás testkezelés során nem kiszámíthatatlanul, minden területről veszítünk a feleslegünkből, hanem pontosan a kívánt módon érjük el az egyes területek formálását. Még a vékonyabbak között is akadnak olyanok, akiknek néhány testrészükön némi felesleg mutatkozik. Ilyenek feleslegek, pl. az úszógumi, a toka, a vastagabb felkar, de ide sorolhatjuk a narancsbőr (cellulit) kezelését is.

A TriPolar RF technológiás testkezeléssel egyszerűen szabadulhatunk meg ezektől a nem kívánt zsírfeleslegektől, mert a célzott kezelés nem érinti a környező szöveteket. A kezelendő zsírszöveteknek ugyanis sokkal magasabb az elektromos ellenállásuk, a Regen készülék az elektródákon keresztül érzékeli ezeket a nagyobb ellenállású szöveteket, és csakis azokat emeli magasabb hőmérsékletre.

A szelektíven emelt hőmérséklet hatására a kezelt felületen zsugorodik a zsírréteg, fokozódik a vérkeringés, javul terület oxigénellátása, gyorsul az anyagcsere. A folyékony állapotú zsírrészecskéket a nyirokrendszer szállítja el a kezelési területről.

Kollagén termelődés fokozása
A készülék lehetővé teszi minden testtájék kezelését. Kiválóan alkalmazható arcon, nyakon, dekoltázson! A TriPolar technológia olyan különleges hullámokkal kezeli a bőrt, melynek hatására fokozódik a kollagén termelődés. A kezelés következtében kisimul, és feszesedik a bőrünk, regenerálódnak a bőrszövetek, javul az általános állaguk, fiatalosabbnak tűnünk már az első kezelés után.

Írta: Horváth Sándorné
szerzői jog fenntartva