Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hypoxi Trainer

2010.03.30

Ez a különös, kapszula alakú készülék, az alakformálás újgenerációs megoldásai közé tartozik. Wellness szalonok, szépségszalonok, wellness- és életmódközpontok, elektrokozmetikák szolgáltatásai között találkozhatnuk a trainer géppel.

Ismerkedjünk meg vele
A Hypoxi Trainer egy professzionális zsírégető és alakformáló készülék. Működése nagyszerűen egyesíti magában a zsírégető edzést, az egyidejű, célzott vákuumkezeléssel. A készülék egyénreszabottan, számítógépvezérléssel működik. Az edzés gyakorlatilag deréktől lefelé, egy zárt kabinban történik, amelybe szobakerékpár van beépítve.

Hogyan zajlik az edzés?
Az edzés során testünk deréktól lefelé a teljesen zárt kabinba kerül. A kabinban, a számítógép segítségével vákuumot állítanak elő, miközben tekerni kell a szobakerékpárt. Közben a Hypoxi Trainer automatikusan, folyamatosan ellenőrzi szívverésünket, melyről egy fülre helyezett chip gondoskodik. Az edzés ideje alatt mindig aktuális állapotunknak megfelelően igazítja a nyomást, és a kerékpár ellenállását.
A kezelés ideje: általában 30, vagy 45 perc, és 10 kezelésből áll egy kúra. Súlyosabb esetekben ennél többre is szükség lehet. Fenntartás és/vagy megelőzés céljából érdemes időnként egy-egy edzést beiktatni.

Mi történik a kezelés közben?
A kezelés közben a zsírszöveteket csípőtől lefelé - célzottan váltakozó - alacsony és magas nyomás aktiválja, ezáltal stimulálja a problémás területek vérellátását. A tréning során jelentősen javul a lábak, a fenék a csipő-területek vérellátása. Kitágulnak az erek, felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok. Ezzel a módszerrel a zsírszövetek leépítése a többszörösére gyorsul, a nyomásváltakozás gyorsabbá teszi a zsír elszállítását az izmokhoz. Az aktivált zsírok pedig a tréning hatására azonnal elégnek az izomzatban.

Milyen hatást érhetünk el vele?
A kezelés célja a bőr és a bőr alatti szövetek méregtelenítése. A Hypoxi Trainer-rel végzett kezelések hatására jelentősen javul a testkontúr, karcsúsító hatása mellett kitűnő eszköze a narancsbőr (cellulit) megszüntetésének és megelőzésének, és a bőr salaktalanításának. Nagy előnye, hogy éppen onnan tünteti el a zsírt, ahonnan szeretnénk! Fontos hatása ez a készüléknek, hiszen ki ne tudná, hogy fogyókúra esetén bizony a kellő domborulatok tűnnek el legelőször, ami valljuk be, kevés nő célja. Pár kezeléssel már jól látható, és mérhető eredményt érhetünk el vele.

Hypoxi Trainer kétféle változatban
A hagyományos, ülő rendszerű trainer mellett megjelent a fekvő változatú készülék is. Hasonló működéssel, de kényelmesebben, kíméletesebben és még hatékonyabban szabadít meg a nemkívánatos zsírtól, narancsbőrtől.

Kinek nem ajánlott?
Mivel a tréning egyben erőfejlesztést is jelent, kizárólag egészségeseknek ajánlott.

Különösen kerülendő a következő esetekben:
- terhesség idején tilos a hypoxi training használata!
- pajzsmirigy elégtelenség esetén
- cukorbetegség fennálásakor
- asztma, és vérnyomásproblémák esetén feltétlenül kérje ki kezelőorvosa véleményét
- visszér problémák

Minden további problémáját beszélje meg orvosával, kérje tanácsát, javaslatát!